Доступність посилання

ТОП новини

Кривий Ріг: міськвиборчком виявив у приміщенні камери спостереження


Міська виборча комісія Кривого Рогу виявила в приміщенні камери відеоспостереження й вимагає від міськради, в будівлі якої працює, прибрати їх. Про це в неділю повідомили в міській виборчій комісії Кривого Рогу.

За даними з комісії, відеокамери в приміщенні виявили в суботу, близько 9-ї вечора. Хто їх встановив, поки невідомо. За словами голови комісії Павла Гівеля, до нього за дозволом щодо встановлення камер ніхто не звертався.

Як зазначають члени комісії, вони обурені фактом відеоспостереження за їхньою роботою, адже вважають, що відео зйомку в приміщенні ТВК мають право здійснювати лише журналісти, спостерігачі та громадяни, які мають дозвіл на присутність в приміщенні ТВК.

У Криворізькій міськраді поки цю заяву не коментували. Водночас у Криворізькому міському відділі поліції в неділю Радіо Свобода підтвердили факт звернення комісії до правоохоронних органів із заявою щодо відеоспостереження.

27 березня в Кривому Розі відбуваються позачергові вибори міського голови. Голосування триває на 293 дільницях, загальна кількість виборців в місті – понад 500 тисяч осіб. Усього на посаду мера претендують 15 кандидатів.

XS
SM
MD
LG