Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі загинув один військовий, 6 поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, шестеро поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він також зазначив, що один військовий загинув внаслідок ДТП.

За словами речника АТО, на донецькому напрямку тривають потужні мінометні обстріли позицій українських військових, минулої доби проросійські сепаратисти випустили понад 230 мін.

«Основні «гарячі точки» – Світлодарська дуга, околиці Горлівки та Авдіївка. За інформацією української військової розвідки, на західній околиці Мінерального розгорнуто батарею ворожих установок «Град». В Авдіївці внаслідок ворожого обстрілу поранено цивільного», – сказав він.

Мотузяник також повідомив, що сепаратисти вчора порушили режим тиші у Мар’їнці та Широкині, всього на маріупольському напрямку було 4 обстріли.

Сепаратисти угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові вночі обстріляли Київський район Донецька. Луганські сепаратисти заявили, що за минулу добу українські військові обстріляли район села Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG