Доступність посилання

ТОП новини

Асоціація адвокатів: тіло убитого адвоката Грабовського упізала його сестра 


Юрій Грабовський
Юрій Грабовський

У Національній асоціації адвокатів з посиланням на адвоката, заступника голови Комітету захисту прав та гарантій адвокатської діяльності Ігоря Черезова повідомили, що тіло убитого адвоката Юрія Грабовського упізала у п’ятницю його сестра. Процедура упізнання проходила також за участю лікаря Грабовського.

«На жаль, підтвердилося, що це наш колега і друг Юрій Грабовський», –
йдеться в повідомленні асоціації.

Всі формальності, необхідні для отримання свідоцтва про смерть, виконані, повідомили в Національній асоціації адвокатів. Грабовського поховають завтра на Лісовому кладовищі.

10 березня стало відомо про зникнення адвоката Юрія Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі. Пізніше в Одесі було затримано одного з підозрюваних у його викраденні. 25 березня головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що тіло адвоката знайшли за 27 км від міста Жашків Черкаської області. Також Матіос повідомив про затримання другого підозрюваного у вбивстві Грабовського.

Грабовський був адвокатом одного з двох російських військових, затриманих на Донбасі навесні 2015 року, суд над якими триває у Києві.

29 березня у Генеральній прокуратурі продемонстрували відео, на якому Грабовський обіцяє своїм викрадачам не захищати російського спецпризначенця Олександра Александрова.

XS
SM
MD
LG