Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко вимагає фінансової перевірки діяльності уряду Яценюка


Юлія Тимошенко (л) розмовляє з Олегом Ляшком
Юлія Тимошенко (л) розмовляє з Олегом Ляшком

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на розслідуванні діяльності колишнього уряду Арсенія Яценюка. Про це вона заявила 17 квітня в ефірі програми «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер», повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Має бути зроблена повна ревізія всіх видатків, які робив уряд Яценюка в усіх міністерствах і державних корпораціях. Нам це потрібно, якщо ми шукаємо додаткові доходи в бюджет. Усе, що урядом Яценюка було корупційно вкрадено в держави, потрібно зараз зафіксувати документально і вимагати повернення», – наголосила Тимошенко.

14 квітня Арсеній Яценюк заявив про свою відставку з посади прем’єр-міністра в залі Верховної Ради. Того ж дня парламент обрав новим головою уряду Володимира Гройсмана.

Генеральна прокуратура України 13 квітня не підтвердила розслідування кримінального провадження проти Арсенія Яценюка.

Перед тим секретар комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Дмитро Добродомов заявив, що дізнався про кримінальне провадження за фактом отримання хабара Яценюком за призначення на посаду керівника концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Володимира Іщука.

XS
SM
MD
LG