Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранено двох військовослужбовців – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Впродовж минулої доби в ході бойових дій на Донабасі загиблих серед українських військових немає, двоє бійців зазнали поранень. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед наших воїнів немає. Двоє з них отримали поранення. Це сталося на донецькому напрямку під Зайцевим та Авдіївкою», – уточнив Лисенко.

За його словами, проросійські сепаратисти переважно з мінометів стріляли напередодні на донецькому, луганському та маріупольському напрямках.

Як повідомили раніше в прес-центрі штабу АТО, всього бойовики за минулу добу здійснили 19 обстрілів позицій українських військових.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські підрозділи напередодні ввечері, а також минулої ночі випустили 119 мін по околицях Докучаєвська і Горлівки. Донецькі сепаратисти повідомили, що загинув один їхній боєць.

В угрупованні «ЛНР» звинуватили українських військових у обстрілі з протитанкового гранатомета околиць села Лозове. Всього, за даними угруповання, упродовж тижня ЗСУ стріляли по контрольованих луганськими сепаратистами територіях понад 20 разів.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG