Доступність посилання

ТОП новини

Повідомлення про замінування Куликового поля в Одесі не підтвердилось – поліція


©Shutterstock
©Shutterstock

В управлінні Нацполіції в Одеській області повідомили, що після перевірки вибухотехніками території Куликового поля в Одесі інформація про наявність там вибухових пристроїв не підтвердилась. Про це йдеться на сайті відомства в неділю.

«Працівниками поліції вживаються першочергові слідчі заходи щодо встановлення місцезнаходження хулігана, який надав неправдиві відомості до правоохоронних органів міста для притягнення його до відповідальності», – повідомили в поліції.

Правоохоронці нагадали, що через псевдоповідомлення про замінування Кримінальний кодекс України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 6 років.

Про те, що на Куликовому полі в Одесі заклали вибухівку невідомий повідомив в поліцію о 13:30. На місце одразу виїхала група експертів.

2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 людей, постраждали близько 300. Сутички розпочалися в центрі міста, де було застрелено кількох людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому розташовувалося наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, почалася пожежа в Будинку профспілок, в якій також загинули люди. У Малиновському районному суді Одеси розглядаються епізоди кримінального провадження про масові заворушення.

XS
SM
MD
LG