Доступність посилання

ТОП новини

Президент Вірменії наказав посилити заходи безпеки після вибуху автобуса у Єревані


Слідчі працюють на місці вибуху автобуса в Єревані, 25 квітня 2016 року
Слідчі працюють на місці вибуху автобуса в Єревані, 25 квітня 2016 року

Президент Вірменії Серж Сарґсян наказав поліції посилити заходи безпеки після того, як у понеділок ввечері у Єревані вибухнув автобус, в результаті чого загинули щонайменше двоє пасажирів і ще семеро буди поранені. Двоє хлопчиків віком 14 і 15 років, що були в автобусі, зазнали особливо тяжких травм і їх терміново прооперували в лікарні Єревана. Медики повідомили, що життя неповнолітніх поза небезпекою.

«Наказую активізувати служби безпеки і патрульних. Міністерство охорони здоров'я вживає необхідних заходів для надання медичної допомоги пораненим. Ми закликаємо громадськість утриматися від поширення неперевіреної інформації», – йдеться у заяві Сарґсяна, поширеній його речником після півночі.

Міністерство з надзвичайних ситуацій Вірменії повідомило, що вибух стався близько 10 вечора за місцевим часом на вулиці Алабяна, у житловому районі, прилеглому до центру.

За даними агенції France-Presse, сила вибуху була настільки потужною, що у будинках неподалік повибивало шибки.

Міністерство заявило, що причина вибуху невідома. Коли журналісти запитали в представника поліції, чи могла стати причиною закладена в транспортний засіб вибухівка, він відповів, що «про це ще рано говорити». Водночас керівник поліції Вірменії Володимир Гаспарян не виключив таку можливість.

XS
SM
MD
LG