Доступність посилання

ТОП новини

Довірена особа Порошенка з питань щодо землі в Царському селі займається земельними питаннями в Міненергетики – «Схеми»


Олександр Луцький
Олександр Луцький

Олександр Луцький, представник інтересів Петра Порошенка з усіх питань, що стосуються земельної ділянки у Царському селі в Києві, працює директором держпідприємства «Агентство з питань нерухомості та земельних відносин в паливно-енергетичному комплексі України» Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Про це повідомляють журналісти програми «Схеми» – спільного проекту Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший».

Директор ДП «Агентство з питань нерухомості та земельних відносин в паливно-енергетичному комплексі України» Олександр Юхимович Луцький має довіреність від Петра Порошенка на представництво його інтересів з усіх питань, що стосуються Порошенка як власника земельної ділянки до 2 липня 2017 року.

​Луцький фігурує у розслідуванні програми «Схеми» «Царське село Порошенка» як особа, яка відповідала журналістам на запити, адресовані в Адміністрацію президента. У 2014 році Олександр Луцький забрав із департаменту земельних ресурсів справи відведення земельних ділянок на вулиці Радіальній, 5 у Києві, щоб вони не потрапили до журналістів.

Олександр Луцький очолює ДП «Агентство з питань нерухомості та земельних відносин у паливно-енергетичному комплексі України» із другого півріччя 2015 року.

21 січня 2016 року відбувся конкурс на заміщення посади директора, але Олександр Луцький залишився керівником, обійшовши єдиного конкурента.

Олександр Луцький був заступником колишнього мера Києва Леоніда Черновецького із земельних питань. Разом із Ігорем Кононенком входив у «Блок Черновецького».

На останніх місцевих виборах Луцький балотувався до Київської обласної ради від партії «Наш край».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG