Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко сподівається на якнайшвидше врегулювання ситуації щодо роботи в Україні Шустера


Петро Порошенко (©Shutterstock)
Петро Порошенко (©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко сподівається на якнайшвидше врегулювання ситуації з дозволом на роботу в Україні журналісту Савіку Шустеру.

«Сподіваюся, що відповідні служби в найкоротший термін вичерпають інцидент із журналістом Савіком Шустером», – написав він на своїй сторінці в Facebook

Порошенко додав, що свобода слова є одним з «найбільших надбань України після Революції гідності і є наріжним каменем демократії», а він як гарант Конституції захищав і буде захищати свободу слова в будь-яких її проявах.

Водночас прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розібратися в ситуації з анулюванням дозволу Шустеру. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що як підтримку запропонував Шустеру трансляцію його ток-шоу на телеканалі «Київ».

Раніше сьогодні стало відомо, що журналісту Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні. Журналіст вважає цілеспрямованим ухвалення такого рішення напередодні свят, оскільки громадськість не зверне на цю подію достатньо уваги.

Згодом у Державній службі зайнятості України пояснили, що дозвіл на роботу в Україні Шустеру анулювали через відкрите кримінальне провадження стосовно нього. Водночас адвокат Шустера заявила, що він у вказаній справі є свідком.

Зараз Шустер веде політичне ток-шоу «Шустер Live» на телеканалі 3S ТВ, він є гендиректором продакшн-компанії «Савік Шустер Студіо».
Програма «Шустер Live» у різний час виходила в ефір на Першому Національному, телеканалі «Інтер», телеканалі «Україна» та каналах «24», «1+1», «112».

XS
SM
MD
LG