Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі зафіксовані 14 епізодів застосування зброї з боку бойовиків


Проросійський бойовик, архівне фото
Проросійський бойовик, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що в зоні бойових дій на Донбасі ситуація залишається напруженою, сьогодні зафіксували 14 епізодів застосування проросійськими бойовиками зброї.

Як повідомляє прес-центр штабу, сьогодні бойовики обстрілювали позиції українських військових біля Авдіївки з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів та стрілецької зброї.

За цими даними, на Луганщині бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по укріпленнях українських військових неподалік Трьохізбенки.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що українські військові минулої доби 340 разів обстріляли їхні позиції. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» заявляють про два обстріли з боку українських військових, зокрема району села Калинівка упродовж минулої доби. За їхніми словами, внаслідок цього ніхто не загинув.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG