Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ: вранці на КПВВ «Мар’їнка» на в’їзд очікували 300 транспортних засобів


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Державній прикордонній службі України заявляють, що сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт в’їзду-виїзду у «Мар’їнці» на в’їзд очікували 300 транспортних засобів, а на виїзд 120.

Як повідомляє прес-служба відомства, у КПВВ «Зайцеве» на в’їзд з неконтрольованої українською владою території черг не було, а в зворотному напрямку були 80 автомобілів, у контрольних пунктах «Новотроїцьке» та «Гнутове» черг не було.

У ДПСУ зазначають, що в контрольних пунктах в’їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним, контрольні пункти працюють в штатному режимі.

Прикордонники час від часу закривають контрольні пункти на Донбасі у зв’язку з загостренням ситуації з безпекою, зокрема обстрілами КПВВ.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. Тоді влада України оголосила проведення антитерористичної операції на частині територій Донецької і Луганської областей. Низка населених пунктів Донбасу, зокрема Донецьк і Луганськ, окуповані підтримуваними Росією бойовиками.

За даними ООН, внаслідок конфлікту загинули 9 371 людей, 21 523 – були поранені.

XS
SM
MD
LG