Доступність посилання

ТОП новини

Фонд держмайна повторно ухвалив рішення про приватизацію «Президент-готелю»


Фонд держмайна України ухвалив рішення про приватизацію державного пакета акцій «Президент Готелю», повідомляє прес-служба відомства.

«Накази видані з метою реалізації постанови КМУ від 12 травня 2015 року «Про проведення прозорої та конкурентної приватизації у 2015-2016 роках» та виконання завдання із надходження коштів до державного бюджету України у 2016 році від приватизації державного майна», – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що, включивши «Президент-готель» до переліку об’єктів, що підлягають приватизації у 2015-2016 роках, та ухваливши рішення про його приватизацію, Фонд розпочинає здійснення заходів щодо продажу його пакета акцій.

У листопаді минулого року ФДМУ вже оголошував про продаж «Президент-готелю», згодом фонд скасував попередні накази щодо продажу у зв’язку з закінченням дії оцінки об’єкта. Тоді у департаменті приватизації пояснили: «щоб мати можливість видати нові накази, ФДМУ вже звернувся до суду з проханням скасувати ухвалу Окружного адміністративного суду Києва, якою ФДМУ було заборонено проводити приватизацію «Президент-готелю».

«Президент-готель» побудований у 1990 році, реконструйований протягом 2006-2012 років. «Президент-готель» розташований в центрі Києва.

XS
SM
MD
LG