Доступність посилання

ТОП новини

Онищенко прибув в НАБУ


Олександр Онищенко, архівне фото
Олександр Онищенко, архівне фото

Народний депутат з депутатської групи «Воля народу» Олександр Онищенко прибув в Національне антикорупційне бюро України.

«З боку НАБУ сказано багато звинувачень на мою адресу, але зі мною до сьогодні ніхто не зв’язувався, ніхто нічого не передавав. Я прошу, щоб мені передали всі документи щодо моєї провини», – сказав він.

«Друге, щоб дотримувалися презумпції невинності і припинили цей піар. І голослівні заяви», – додав Онищенко.

15 червня співробітники НАБУ провели обшук в офісі Олександра Онищенка. За інформацією бюро, обшуки відбувалися за адресами фірм, що фігурують у розслідуванні щодо реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з «Укргазвидобуванням». За повідомленнями, сума, що фігурує у цій справі, – 3 мільярди гривень, з цього приводу уже арештовані 10 осіб.

16 червня до Верховної Ради України внесли подання про надання згоди на зняття недоторканності з народного депутата Олександра Онищенка і притягнення його до кримінальної відповідальності. Онищенко називає звинувачення проти нього фіктивним і стверджує, що НАБУ не передало йому з цього приводу жодного документа з приводу звинувачень.

XS
SM
MD
LG