Доступність посилання

ТОП новини

Луганська обласна ВЦА: за минулу добу двоє військових поранені внаслідок обстрілів Новозванівки


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація заявляє, що за минулу добу двоє українських військових були поранені внаслідок обстрілів села Новозванівка.

«Бойовики обстрілювали позиції українських військовослужбовців біля села Новозванівка Попаснянського району зі 120-міліметрових мінометів, САУ, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під час обстрілу двоє наших військовослужбовців зазнали поранень», – мовиться у повідомленні Луганської обласної ВЦА.

За даними адміністрації, також 22 червня бойовики неодноразово відкривали вогонь із гранатометів різних типів і міномета калібру 120 міліметрів у напрямку Попасної (Луганська область), а також із мінометів калібру 120 міліметрів і САУ вели вогонь у напрямку села Троїцьке Попаснянського району, а з мінометів 120 міліметрів обстріляли село Камишне.

Раніше сьогодні штаб української воєнної операції на Донбасі заявив, що за 22 червня підтримувані Росією бойовики здійснили 46 обстрілів позицій українських військових – це на 18 обстрілів більше, ніж 21 червня. Проте у штабі наразі не повідомляли про поранених чи загиблих серед українських військових.

В угрупованні «ЛНР» стверджують, що за минулу добу українські військові 13 разів обстріляли їхні позиції, зокрема район сіл Калинове і Жовте.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG