Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти на Донбасі минулої доби 41 раз стріляли по позиціях ЗСУ – штаб АТО


Український військовий у «промзоні» на околиці Авдіївки, архівне фото
Український військовий у «промзоні» на околиці Авдіївки, архівне фото

У прес-центрі штабу АТО повідомляють, що за минулу добу на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти здійснили 41 обстрілі позицій Збройних сил України. Найбільше обстрілів, як і за останні дні, було на донецькому напрямку.

За даними штабу, під обстріли бойовиків потрапили населені пункти Миколаївка Друга, Зайцеве, Авдіївка, Семигір’я, Новоселівка, Новоселівка Друга, Новгородське, Дача, Красногорівка, Гнутове, Широкине,Мар’їнка, Станиця Луганська, Кримське.

Інформації про постраждалих в результаті обстрілів українських військових немає.

Донецькі і луганські сепаратисти, які минулої доби звинувачували українську сторону в обстрілах, станом на 7:00 ранку середи не повідомляють про те, як минула ніч на підконтрольних угрупованням «ДНР» та «ЛНР» територіях. Ці підтримувані Росією збройні сепаратистські угруповання Генпрокуратура України визнала терористичними.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG