Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко призначив стипендію синові загиблого журналіста В’ячеслава Веремія


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення стипендії синові загиблого журналіста В’ячеслава Веремія Максиму.

«Призначити стипендію президента України Веремію Максиму В’ячеславовичу – 2009 року народження, сину журналіста Веремія В’ячеслава Васильовича, який загинув у зв’язку з виконанням службових обов’язків», – йдеться в указі №298 від 13 липня 2016 року, який оприлюднилапрес-служба президента.

Раніше уряд схвалив проекти указів президента про призначення стипендії дітям загиблих під час виконання службових обов’язків журналістів Дмитра Лабуткіна, Сергія Ніколаєва і В’ячеслава Веремія.

У березні 2015 року Порошенко призначав стипендію синові В’ячеслава Веремія.

Журналіста газети «Вєсті» вбили в Києві вночі 19 лютого 2014 року. Як повідомив сайт видання, Веремій разом із колегою на автомобілі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на таксі, в якому вони їхали, напали невідомі особи з бейсбольними битками і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. Журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

XS
SM
MD
LG