Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині порядок на довиборах забезпечуватимуть понад 1000 силовиків – поліція


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

На Луганщині під час проведення проміжних виборів народних депутатів України понад 1000 поліцейських і військовослужбовців забезпечуватимуть громадський порядок, заявив заступник начальника головного управління Національної поліції в Луганській області Юрій Слухаєнко.

За його словами, весь особовий склад поліції переведений на посилений режим несення служби.

«Правопорядок буде здійснюватися на виборчих дільницях з моменту завезення туди виборчої документації. І поки не закінчить роботу виборча комісія. Ще ми плануємо в посиленому режимі перекрити громадські місця і вулиці в населених пунктах, де проходитиме голосування. Передбачені резерви, групи швидкого реагування, а також сформовано склад слідчо-оперативних груп», – повідомив Слухаєнко.

Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори депутатів Верховної Ради в окрузі №114 (Луганська область) на неділю, 17 липня. Це рішення було ухвалене у зв’язку з достроковим припиненням повноважень обраного в окрузі депутата.

19 травня Верховна Рада України достроково припинила депутатські повноваження депутата від «Блоку Петра Порошенка» Юрія Гарбуза, раніше його призначили головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За даними ЦВК, 17 липня у семи районах Луганщини голосування відбуватиметься у 197 виборчих дільницях.

XS
SM
MD
LG