Доступність посилання

ТОП новини

Довибори в Дніпрі: поліція отримала повідомлення про замінування трьох будівель


У день проміжних виборів у Дніпрі невідомі повідомили поліції про замінування трьох будівель, в одній із яких розташований офіс однієї з політичних сил («Опозиційного блоку»). Інформацію про це Радіо Свобода підтвердила речник обласної поліції Ганна Старчевська.

За її даними, поліція отримала повідомлення про замінування трьох будівель – на вулиці Січеславська Набережна 7а і 19, а також – Івана Акінфієва, 5. За однією з цих адрес розташований ресторан, за іншою – партійний офіс.

Фахівці вибухо-технічної служби перевірили будівлі за всіма адресами, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Водночас в обласній організації партії «Відроження» заявили, що об’єктом псевдозамінування міг бути їхній партійний офіс, який розташований у тій же будівлі, що й офіс «Опозиційного блоку», але в іншому під’їзді.

«Враховуючи той факт, що у сусідньому приміщенні розташований штаб партії «Опозиційний блок», де також працювала група кінологів, наразі достеменно невідомо роботу якої з партій намагались зірвати зловмисники», – йдеться в заяві партійців.

За даними з поліції, для забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів на 27-у окрузі залучили понад 900 співробітників поліції.

Раніше про «псевдозамінування» дільниць повідомили в поліцію невідомі у Херсоні, де проходить голосування у виборчому окрузі №183. Ця інформація не підтвердились.

Додаткові вибори до Верховної Ради у неділю проходять у семи одномандатних виборчих округах.

XS
SM
MD
LG