Доступність посилання

ТОП новини

У ГПУ офіційно не підтверджують інформацію про втечу мера Ірпеня Карплюка


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Генпрокуратурі офіційно не підтверджують інформацію про втечу мера міста Ірпінь Володимира Карплюка.

«Це оперативна інформація і офіційно вона не підтверджена. На даний час ми здійснюємо вичерпні заходи для того, щоб офіційно спростувати або підтвердити інформацію про те, що один з фігурантів (Володимир Карплюк – ред.) залишив країну через один з аеропортів», – сказав керівник департаменту Генеральної прокуратури України Володимир Гуцуляк.

Силовики проводять низку обшуків у рамках розслідування зловживань з відчуженням державних земель Бучанського і Ірпінського районів.

За даними Гуцуляка, обшуки тривають в адміністративних приміщеннях Бучанської й Ірпінської міських рад, в приміщеннях підприємств, які виготовляли технічну документацію з відведення земель, а також за місцем проживання і реєстрації голів Бучанської та Ірпінської міськрад.

Як повідомляв народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар‘єв, Карплюк о 3-й ночі залишив країну. Мер Ірпеня Володимир Карплюк обшуки в Ірпені назвав помстою. Він не підтвердив і не спростував інформацію про те, що він перебуває за межами України.

XS
SM
MD
LG