Доступність посилання

ТОП новини

Збірну України урочисто провели на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро


Церемонія проводів Олімпійської збірної України на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Київ, 23 липня 2016 року
Церемонія проводів Олімпійської збірної України на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Київ, 23 липня 2016 року

На Софійській площі в Києві 23 липня відбулася урочиста церемонія проводів збірної України на Олімпійські ігри до Бразилії.

«Сьогодні розпочинається подорож наших спортсменів до перемоги, подорож на Олімпіаду, яка є дуже важливою в житті кожного спортсмена. Я хочу побажати успіхів, я хочу побажати в нелегкій боротьбі перемоги», – сказав у виступі на урочистостях прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Голова уряду передав державний прапор олімпійській збірній. В урочистостях також взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов та члени олімпійської збірної команди України, які представляють такі види спорту – бокс, боротьба, важка атлетика, велоспорт, веслування на байдарках та каное, вітрильний спорт, художня гімнастика, дзюдо, стрибки у воду, стрільба з лука, фехтування, легка атлетика, сучасне п’ятиборство, академічне веслування.

ХХХІ літні Олімпійські ігри відбудуться в Ріо-де-Жанейро з 5 доо 21 серпня. Україну на Олімпіаді представлять понад 200 спортсменів у 27 видах спорту.

XS
SM
MD
LG