Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу сепаратисти стріляли по позиціях ЗСУ понад півсотні разів – штаб АТО


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

У штабі АТО заявляють, що минулої доби у зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 52 рази відкривали вогонь по позиціях військових Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу на сторінці у Facebook. Найбільше обстрілів було на донецькому напрямку – 23.

За даними штабу, під обстріли бойовиків з гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили населені пункти Луганське, Авдіївка, Верхньоторецьке, Новгородське, Калинівка, Опитне, Піски, Старомихайлівка, Невельське, Новоалександрівка, Попасна, Красногорівка, Старогнатівка, Мар’їнка, Гранітне та Водяне.

«В Марїнці та Авдіївці працювали снайпери. На донецькому напрямку було зафіксовано проліт БПЛА», – зауважили в штабі українських військових.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» та «ЛНР» напередодні звинуватили українських військових в обстрілах на Донбасі. Станом на 9:00 суботи інформації про те, як минула ніч на підконтрольних бойовикам територіях немає.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG