Доступність посилання

ТОП новини

Адвокат: рішення суду про арешт Єфремова будемо оскаржувати


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Адвокат колишнього лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова Олександр Мельников заявляє, що сторона захисту подаватиме апеляційну скаргу на рішення суду про арешт його підзахисного. Про це Мельников заявив у коментарі Радіо Свобода.

Сьогодні Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Єфремова. Таким чином, суд задовольнив клопотання прокуратури.

30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання Єфремова. Луценко згодом повідомив, що після затримання Єфремова доправили до слідчого ізолятора СБУ. Екс-депутата підозрюють за трьома пунктами – причетність до створення «ЛНР», дії з метою зміни меж території України та заволодіння майном «Луганськвугілля».

В партії «Опозиційний блок», членами якої є багато колишніх однопартійців Єфремова, його затримання назвали «репресіями проти опозиції».

Навесні цього року Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження проти Єфремова, відкрите за підозрою в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.Печерський районний суд Києва також вирішив повернути Єфремову заставу в сумі 60 тисяч 900 гривень.

Водночас проти Єфремова розглядається провадження щодо заволодіння державними коштами та голосування за «диктаторські закони».

XS
SM
MD
LG