Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ направила запит до Ізраїлю на екстрадицію Ставицького ще в середині липня – Горбатюк


Едуард Ставицький, він же Натан Розенберг
Едуард Ставицький, він же Натан Розенберг

Начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк повідомив, що ГПУ вже направила запит до Ізраїлю щодо видачі колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького

Як сказав він агентству УНН, цей запит був направлений іще в середині липня.

Колишній міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький, що перебуває в розшуку, нині переховується в Ізраїлі як громадянин цієї країни під іменем Натан Розенберг.

У квітні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляв, що Інтерпол розблокував файли щодо Едуарда Ставицького і оголосив його в міжнародний розшук.

А Генеральна прокуратура України повідомила, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос передав міністрові юстиції Ізраїлю запити про міжнародну правову допомогу в розслідуванні щодо Едуарда Ставицького, зокрема, про вручення йому повідомлення про підозру.

Україна розшукує колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького за звинуваченням у привласненні, розтраті майна або заволодінні його шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

XS
SM
MD
LG