Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у справі про вбивство Познякова затримали підозрюваного, суд його арештував на 2 місяці


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявляє, що у справі провбивство 25-річного Тараса Познякова, який зник на початку квітня дорогою зі Львова до Києва, затриманий підозрюваний.

Як написала вона на своїй сторінці в Facebook, вчора в Хмельницькій області поліція затримала Дмитра Голуба, якого підозрюють в умисному вбивстві, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також незаконному поводженні зі зброєю.

За її даними, сьогодні Києво-Святошинський районний суд Київської області ухвалив рішення про тримання Голуба під вартою протягом 60 діб, до 2 жовтня 2016 року.

У травні в міжнародний розшук оголосили підозрюваних у вбивстві Познякова – двох уродженців Росії: Дмитра Голуба (громадянин України) і Луана Кінгісеппа (громадянин Росії).

За даними слідства, 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А-6» виїхав зі Львова до Києва. По дорозі погодився підвезти до столиці України двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На цей час місце його перебування невідоме.

Слідство підозрює, що йдеться про скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем.

XS
SM
MD
LG