Доступність посилання

ТОП новини

Тандіт: сьогоднішня акція з участю Савченко – це політичний піар


Юрій Тандіт
Юрій Тандіт

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт назвав політичним піаром акцію «Не кидай своїх», організовану народним депутатом Надією Савченко 8 серпня біля Адміністрації президента в Києві.

«Те, що відбувається у нас в центрі, коли збирають політтехнологи, використовуючи в тому числі народних депутатів, близьких і тих, хто страждає (родичів полонених – ред.), – це злочин. Нам не можна озлоблюватися, тим більше, що ми бачимо конкретну дорожню карту, за якою далі треба йти», – зазначив Юрій Тандіт в ефірі Радіо Свобода.

Він заявив, що минулої середи у Мінську вдалося досягти конкретних результатів щодо обміну полоненими. «Ми готуємо захід, який буде проходити в рамках домовленостей за принципом «всіх на всіх». І ми зробимо все можливе, щоб хлопців звільнити», – сказав Юрій Тандіт.

За даними СБУ, у полоні бойовиків у Луганську і Донецьку перебуває 107 людей.

8 серпня депутат Верховної Ради України Надія Савченко і декілька активістів вимагали біля будівлі Адміністрації президента рішучих дій для звільнення українських громадян із полону бойовиків. Учасники акції «Не кидай своїх» підписали звернення до президента Петра Порошенка з вимогою домогтися звільнення незаконно затриманих.

Савченко й активісти під АП вимагають звільнення полонених (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:06 0:00

XS
SM
MD
LG