Доступність посилання

ТОП новини

Аваков пропонує скоротити кількість генералів у сфері управління МВС


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подав на затвердження президентові Петру Порошенку проект скорочення генеральських посад у сфері управління МВС зі 194 до 95.

Як написав Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, у Державній прикордонній службі (з чисельністю близько 42 тисячі людей) пропонується замість 74 генералів залишити 14; Національній гвардії (46 тисяч осіб) замість 38 залишити 18; Державній службі з надзвичайних ситуацій (73 тисяч осіб) замість 27 залишити 21; Національній поліції та МВС (175 тисяч людей) замість 57 залишити 42.

«Ми поважаємо наших бойових і заслужених генералів! І тим важливішою є ця реформа кадрової військової вертикалі. Менше пакетних бюрократичних структур і амбіцій. Більше уваги до тих, хто виконує завдання під управлінням нечисленного, але високопрофесійного і гідного генералітету», – написав Аваков.

У травня міністр внутрішніх справ повідомив про запуск нових проектів у реформі МВС, зокрема про створення нових сервісних центрів і систему дільничних інспекторів.

XS
SM
MD
LG