Доступність посилання

ТОП новини

Американський олімпієць Раян Локті вибачився за поведінку у Ріо


Раян Локті
Раян Локті

Американський плавець Раян Локті, який здобув золото на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, вибачився після того, як бразильська поліція заявила, що він вигадав історію про своє пограбування.

«Хочу вибачитися за свою поведінку, що я не описав подій тієї ночі і ранку точніше і чіткіше. Я мав би бути більш відповідальним», – зазначив Локті 19 серпня у Instagram.

14 серпня Олімпійський комітет США повідомив, що озброєні люди пограбували чотирьох американських плавців дорогою до готелю. Спортсмени розповіли, що грабіжники виглядали як поліцейські і змусили їх лягти на землю.

Але відеокамери засвідчили, що американські спортсмени не були пограбовані, а натомість вступили у перепалку з озброєними охоронцями після того, як наробили шкоди у вбиральні на заправці.

Раян Локті повернувся до США наступного після інциденту дня. Наразі повернулися до Америки і троє інших учасників інциденту, але одному з них бразильський суд присудив штраф у розмірі 11 тисяч доларів перед тим, як повернути йому паспорт.

Американський олімпієць Раян Локті вибачився за поведінку у Ріо
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

XS
SM
MD
LG