Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: на Донбасі за добу поранені 6 українських військових


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Шість українських військовослужбовців були поранені у зоні конфлікту на сході України за минулу добу, загиблих немає, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, бойовики обстрілювали позиції українських військових на всіх напрямках і з використанням важкого озброєння. Де саме були поранені військові – не повідомляють.

Донецькі сепаратисти звинувачують українську сторону в обстрілах сіл у Тельманівському, Новоазовському районах і заявляють про руйнування будинків. Про поранених чи загиблих не повідомляють.

Сепаратисти угруповання «ЛНР» також заявляють, що за минулу добу українські військові стріляли по їхніх позиціях, зокрема у Стаханові, біля села Калинівка і в районі пам’ятника князю Ігорю. Втрат немає, йдеться в повідомленні сепаратистів з угруповання «ЛНР».

Підтримувані Росією збройні сепаратистські угруповання «ДНР» і «ЛНР» Генеральна прокуратура України визнала терористичними.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG