Доступність посилання

ТОП новини

Деканоїдзе вирішила розформувати відділок поліції у Кривому Озері


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе ухвалила рішення розформувати відділок поліції у Кривому Озері Миколаївської області, трьох поліцейських якого затримали через смерть місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Наразі ми очікуємо на результати службового розслідування. Мною ухвалено рішення про розформування відділку поліції Кривого Озера. Покарати винних – спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. Ніхто не буде покривати винних», – зазначила Деканоїдзе.

У Нацполіції повідомили, що голова відомства вирушає у Миколаївську область, де візьме перебіг службового розслідування на особистий контроль.

25 серпня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання трьох поліцейських, підозрюваних у жорстокому побитті жителя селища Криве Озеро. У четвер суд має обрати для них запобіжний захід.

У ніч на середу у Кривому Озері Миколаївської області загинув Олександр Цукерман, якому був 31 рік. Деякі місцеві ЗМІ повідомили, що, за їхніми даними, чоловік помер у результаті дій поліцейських.

У поліції натоміть заявили, що чоловікові, який чинив опір, «у певну мить стало зле». Прибуття для перевірки до Цукермана у поліції пояснили викликом зі скаргами на нього, зокрема – за підозрою у вчиненні ним хуліганських дій.

Через інцидент біля будинку загиблого напередодні зібралося близько 200 людей, які планувати брати будівлю поліцейського райвідділку штурмом.

XS
SM
MD
LG