Доступність посилання

ТОП новини

У Києві у суботу проводжатимуть паралімпійців, у центрі обмежать рух транспорту


У центрі Києва у суботу, 27 серпня, триватимуть урочисті проводи української збірної на Паралімпіаду в Ріо-де-Жанейро. У зв’язку з цим частково обмежать рух транспорту, інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Буде заборонено рух транспорту для проведення урочистої церемонії проводів та маршу національної паралімпійської збірної за маршрутом: від перехрестя вулиці Михайлівської та вулиці Костьольної до майдану Незалежності з 16:00 до 23:00, на вулиці Архітектора Городецького (від вулиці Заньковецької до вулиці Хрещатик), на вулиці Хрещатик (від вулиці Трьохсвятительської до вулиці Прорізної), вулиці Костьольній, вулиці Михайлівській», – йдеться у повідомленні КМДА.

Окрім того, буде обмежено рух автотранспорту на вулиці Хрещатик (від перехрестя з вулиці Михайлівської до перехрестя з вулиці Архітектора Городецького) з 1:00 до 23:00 27 серпня 2016 року для встановлення сцени та спеціальних конструкцій для проведення заходу.

«Також обмежать рух автотранспорту на майдані Незалежності, а саме: двох перших смуг на вулиці Хрещатик від будинку Профспілок до Головпоштамту до 1:00 27 серпня 2016 року з метою облаштування місць для людей із інвалідністю та встановлення сценічних конструкцій для проведення заходу», – зазначили у прес-службі КМДА.

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Також буде обмежено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходу з 19:00 26 серпня до 22:00 27 серпня 2016 року.

Урочисті заходи на майдані Незалежності триватимуть з 19:00 до 22:00, а урочистий марш національної паралімпійської збірної України за маршрутом від перехрестя вулиці Михайлівської та вулиці Костьольної до майдану Незалежності – з 19:30 до 19:35.

Літні Паралімпійські ігри триватимуть у Ріо-де-Жанейро з 7 до 18 вересня.

XS
SM
MD
LG