Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині арештували поліцейського, підозрюваного в убивстві


Прокуратура Харківської області повідомляє про арешт поліцейського і ще трьох осіб, підозрюваних в убивстві чоловіка. Про це йдеться на сайті прокуратури.

«За принципової позиції прокуратури області суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для сержанта патрульної поліції та ще трьох мешканців Куп’янська, підозрюваних в умисному вбивстві чоловіка», – інформує відомство.

За даними прокуратури, інцидент стався у Куп’янську наприкінці червня. Тоді у нічному клубі виник конфлікт між двома групами людей, в одній із яких був патрульний поліцейський. «Близько опівночі патрульний поліції та його друзі, будучи напідпитку, стали ображати сусідів, у тому числі жінок, провокувати конфлікт. Коли жертва п’яної компанія вийшла на вулицю, 4 зловмисників накинулися на чоловіка і стали жорстоко бити по голові і тулубу», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Побитого чоловіка шпиталізували, але він помер у лікарні, не приходячи до тями.

Як інформують у прокуратурі, усім чотирьом фігурантам кримінального провадження оголошено підозру за статтями «Умисне вбивство з хуліганських мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб» та «Хуліганство, вчинене групою осіб» Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статей – довічне позбавлення волі.

XS
SM
MD
LG