Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Києва вранці провели антитерористичні навчання


Фото з сайту СБУ
Фото з сайту СБУ

У центрі Києва у неділю вранці відбулися антитерористичні навчання. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

«28 серпня 2016 року у Києві антитерористичний центр при Службі безпеки України за погодженням з посольством Держави Ізраїль в Україні провів тактико-спеціальне антитерористичне навчання на цьому дипломатичному об’єкті», – поінформували у відомстві.

«Під час заходу бійці спецпідрозділу СБУ «Альфа», національної поліції «Корд» та підрозділу сил спецоперацій Збройних сил України відпрацювали попередження терористичного акту та мінімізацію його наслідків. Згідно з завданням, спецпризначенці повинні були знешкодити терористів та звільнити заручників, захоплених у будівлі посольства», – йдеться у повідомленні на сайті СБУ.

У навчаннях також взяли участь співробітники МВС, Державної служби з надзвичайних ситуацій та регіональних підрозділів суб’єктів боротьби з тероризмом.

За даними СБУ, з початку року антитерористичний центр провів 49 командно-штабних та тактико-спеціальних навчань на об’єктах терористичної уразливості в Україні. Зокрема, були організовані антитерористичні навчання на Хмельницький атомній електростанції.

XS
SM
MD
LG