Доступність посилання

ТОП новини

Росія провела військові навчання в Придністров’ї


Російські військові під час навчань (ілюстраційне фото)
Російські військові під час навчань (ілюстраційне фото)

Росія провела військові навчання у самопроголошеному Придністров’ї, повідомили у прес-службі російського Міністерства оборони.

«В оперативній групі російських військ у Придністровському регіоні Республіки Молдова (ОГРВ ПРРМ) проведене тренування із відбиття нападу умовного незаконного збройного формування на військові об’єкти. У заході брали участь понад 50 військовослужбовців, було залучено понад 10 одиниць озброєння і військової техніки», – мовиться в повідомленні.

25 серпня у Росії оголосили про раптову перевірку боєготовності армії. У військових навчаннях, які триватимуть до 31 серпня, беруть участь Південний, Західний, Центральний військові округи, Північний флот, а також командування Повітряно-космічних сил і Повітряно-десантних військ.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявляє, що російська влада може змінити задекларовану мету нових військових навчань у будь-який момент. За словами представника ГУР, загроза такої перевірки для України полягає насамперед у нарощенні угруповання російських військ поблизу кордону з Україною.

XS
SM
MD
LG