Доступність посилання

ТОП новини

Закарпаття: один із учасників стрілянини у важкому стані, він має 5 кульових поранень


Закарпаття: один з учасників стрілянини у важкому стані, він має 5 кульових поранень
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

Закарпаття: один з учасників стрілянини у важкому стані, він має 5 кульових поранень

Стан одного з поранених унаслідок стрілянини в Тячівському районі на Закарпатті дуже важкий, постраждалому зробили операцію у Тячівській центральній районній лікарні, наразі чекають спеціалістів обласного рівня. Про це у коментарі Радіо Свобода повідомив начальник відділу охорони здоров’я Тячівської РДА Іван Фабрицій.

«Загалом у лікарні перебувають четверо поранених. Один – у відділі травматології, троє – у реанімації. У найважчого пацієнта кулею зачеплено печінку та селезінку. Чоловік має п’ять кульових поранень, зокрема, у груди, черевну порожнину, плече. Зараз до нього приїхали родичі, ми їм пояснили складність ситуації», – сказав Фабрицій.

За його словами, двом іншим постраждалим теж зробили операцію, їхній стан некритичний.

«Наразі на території Закарпаття поліція ввела в дію оперативний план. Розшукують учасників перестрілки. Особи практично всіх учасників встановлені», – повідомила представник відділу комунікації поліції Закарпатської області Галина Сернівка.

За інформацією голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, один із учасників – депутат Тячівської РДА від «Єдиного центру». У самій партії участь депутата в інциденті не підтвердили.

«У нас немає інформації, що депутат від ЄЦ брав участь у перестрілці», – зазначив у коментарі Радіо свобода Володимир Шкріба, керівник секретаріату Закарпатської обласної організації «Єдиного центру».

Натомість у поліції кажуть, що депутат районного рівня в інциденті брав участь, щоправда, якої він партійної належності, не називають.

Раніше Москаль повідомив, що внаслідок стрілянини чотири людини зазнали вогнепальних поранень. За його словами, причина конфлікту – контрабанда.

Правоохоронці за фактом стрілянини відкрили кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство», слідство триває.

XS
SM
MD
LG