Доступність посилання

ТОП новини

У Туреччині навели нові дані про поранених унаслідок вибуху – майже 50


У соцмережах пишуть, що це фото з місця вибуху
У соцмережах пишуть, що це фото з місця вибуху

У Туреччині, за новими даними, 48 людей поранені внаслідок вибуху замінованого авта біля будівель владної Партії справедливості і розвитку і губернатора провінції в центрі міста Ван на сході країни, про загиблих наразі не повідомляють.

Як заявили в апараті губернатора провінції Ван, центром якої є місто, серед поранених 46 цивільні особи і двоє працівники поліції.

На відеокадрах із місця події видно, як до місця вибуху їдуть авта швидкої допомоги, а пожежники гасять вогонь, що зайнявся внаслідок вибуху.

У цьому нападі в апараті губернатора звинуватили заборонене в Туреччині збройне сепаратистське угруповання місцевих курдів «Робітнича партія Курдистану».

Вибух був влаштований у понеділок, коли цього року в Туреччині починають святкувати одне з головних мусульманських свят Курбан-байрами, відоме в арабському світі як Ід-аль-Адха.

Від часу провалу перемир’я між владою Туреччини і збройними курдськими сепаратистами минулого літа внаслідок поновлених терактів і бойових дій загинули понад 600 турецьких силовиків і тисячі курдських бойовиків.

XS
SM
MD
LG