Доступність посилання

ТОП новини

У Демократичній партії США заявляють про новий злам своїх даних російськими хакерами


Національний комітет Демократичної партії США заявляє про новий злам своїх даних російськими агентами, які намагаються вплинути на президентські вибори в Сполучених Штатах. Посилання на нові документи демократів розміщене у Twitter-акаунті WikiLeaks 13 вересня і пов’язане з хакером на ім’я Guccifer 2.0.

«Є одна людина, яка може отримати вигоду з цих злочинних діянь, і це Дональд Трамп. Мало того, що Трамп хвалить Путіна, він публічно закликав до подальшої активізації російського шпигунства, щоб допомогти своїй кампанії», – сказала Донна Бразіл, яка тимчасово очолює керівний орган демократів.

Аналогічний витік внутрішнього листування Демократичної партії в липні спричинив відставку голови Національного комітету Демократичної партії Деббі Вассерман-Шульц.

Невдовзі після цього кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп звернувся до Росії з пропозицією знайти ще й листи з особистої поштикандидата від Демпартії Гілларі Клінтон у час її перебування на посаді держсекретаря США.

XS
SM
MD
LG