Доступність посилання

ТОП новини

Рух «Чесно» не повірив поясненням депутата Заліщук про квартиру


Світлана Заліщук, архівне фото
Світлана Заліщук, архівне фото

Рух «Чесно» виступив із низкою запитань до народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Світлани Заліщук після її пояснень про велику квартиру, власником якої вона є.

У русі, зокрема, питають, чому в її деклараціях не зазначені витрати на придбання квартири, а також чому така сама квартира вказана і в декларації за 2013 рік, хоча, за документами, куплена була 2014-го.

Сама Заліщук повідомила у фейсбуці, що купила квартиру разом із громадянським чоловіком, для чого той продав свою квартиру у Стокгольмі, бо вирішив переїхати до України, що на час купівлі вона не була ні політиком, ні державним службовцем і що ціна житла, яку називали блогери, не відповідає дійсності. Заліщук також пояснила, що недешеве авто, що з’явилося в її декларації й на яке звернули увагу, теж належить її громадянському чоловікові вже багато років, із часів до їхнього знайомства.

Раніше в середу на ту квартиру, відображену в її давніх деклараціях, звернули увагу в інтернеті. При цьому заявлялося як припущення, що ціна квартири, ймовірно, близько 500 тисяч доларів.

Нещодавно скандал через придбання дорогої квартири, вартість якої значно перевищує офіційні статки, спалахнув навколо народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка.

XS
SM
MD
LG