Доступність посилання

ТОП новини

На мітингу-концерті «Єдина Росія» у Криму сталася пожежа


Пожежа на мітингу «Єдиної Росії» у Сімферополі
Пожежа на мітингу «Єдиної Росії» у Сімферополі

У Сімферополі на мітингу-концерті партії «Єдина Росія» ввечері 16 вересня загорівся дизель-генератор. Займання сталося за сценою і у зв’язку з цим довелося перервати виступ творчих колективів.

За інформацією видання «Крыминформ», загоряння не викликало паніки серед глядачів, які спочатку спокійно спостерігали за ним, а через деякий час почали розходитись.

(Відео користувача YouTube Александр Талипов)

Під час проведення мітингу в Сімферополі перекрили центральні вулиці. За інформацією місцевих ЗМІ, це призвело до заторів.

На 18 вересня на території Росії і Криму заплановані вибори у Державну думу Федеральних зборів Російської Федерації VII скликання.

Верховна Рада України звернулася до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій із проханням утриматися від участі в спостереженні за перебігом виборів до Держдуми Росії в анексованому Криму, а також закликає за будь-яких обставин не визнавати їхні результати.

Речник російського президента Дмитро Пєсков заявив 8 вересня, що Москва ніяк не реагуватиме на можливу відмову парламентів іноземних держав визнати результати майбутніх виборів на території Криму.

XS
SM
MD
LG