Доступність посилання

ТОП новини

#Точно: у вересні військова частина ЗСУ закупить гірлянд на 74 тисячі гривень


Військова частина А2238 Збройних сил України провела аукціон щодо закупівлі святкової ілюмінації (гірлянд), за результатами якого переміг єдиний учасник аукціону ТОВ «Люм’єр Україна» з пропозицією 74 400 гривень. Така інформація міститься на офіційному порталі публічних закупівель Prozorro, передає #Точно, проект Радіо Свобода. За повідомленням, аукціон відбувся 15 вересня.

Економія коштів на закупівлю гірлянд становить 25 600 гривень.

За умовами договору військова частина А2238 до 30 листопада 2016 року має отримати 260 метрів гірлянд, окремими відрізками по 20-25 метрів, з можливістю їх з’єднання між собою. Технічними вимогами передбачено, що святкова ілюмінація відповідатиме вимогам державних стандартів України: мати високу стійкість до вологи навколишнього середовища, посилену ізоляцію, довжину проводу між світловими елементами не менше 0,5 метра, виготовлену із матеріалу, що має температуру займання не менше ніж 200 градусів Цельсія.

Як раніше повідомляло #Точно, за інформацією з офіційного порталу аналітики Business Intelligence Prozorro, у 2016 році Міністерство оборони оголосило тендерів на загальну суму понад 7 мільярдів гривень. За результатами тендерів укладено угод на суму понад 2,9 мільярда гривень. Підтверджена економія на успішних тендерах Міноборони склала 363,8 мільйона гривень.

XS
SM
MD
LG