Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі затримали ймовірного вбивцю двох патрульних поліцейських


Машина патрульних у Дніпрі, де були розстріляні поліцейські, 25 вересня 2016 року
Машина патрульних у Дніпрі, де були розстріляні поліцейські, 25 вересня 2016 року

У Дніпрі затримали чоловіка, який є імовірним убивцею двох патрульних поліцейських. Інформацію про це кореспонденту Радіо Свобода підтвердили у патрульній поліції Дніпра. Подробиць поки що не розголошують.

Оперативні дії на місці убивства поліцейських у Дніпрі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00


Раніше міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що будинок, де проживає чоловік, який розстріляв двох поліцейських у Дніпрі, заблокувала поліція. За його даними, готувався штурм будівлі, де, ймовірно, перебував нападник. Але пізніше джерела в правоохоронних органах поінформували, що чоловіка за місцем проживання не виявили.

Водночас в обласному управлінні поліції Радіо Свобода поінформували, що триває спецоперація і її подробиць поки не розголошуватимуть.

У неділю начальник патрульної поліції міста Володимир Богоніс заявив, що вбивцею двох патрульних у Дніпрі є уродженець Тореза Донецької області, який перебував у розшуку за скоєння тяжких злочинів.

Водночас голова Нацполіції Хатія Деканоідзе підтвердила, що підозрюваний – раніше судимий Олександр Пугачов. За її словами, він є колишнім бійцем батальйону «Торнадо». Пугачов з 2015 року перебуває у розшуку через переховування від органів прокуратури.

Хатія Деканоїдзе назвала загиблих поліцейських героями (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00

Загиблими у Дніпрі патрульними є 27-річний Артем Кутушев та 36-річна Ольга Макаренко. В обох залишились малолітні діти.

XS
SM
MD
LG