Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі затвердили кількаразове підвищення зарплат для працівників мерії


Архівне фото
Архівне фото

У Дніпрі затвердили розміри надбавок та премій для працівників органів місцевого самоврядування і таким чином встановили кількаразове підвищення зарплат для працівників мерії. Таке рішення ухвалене в середу на сесії Дніпровської міської ради.

Згідно з рішенням, міському голові, секретарю міськради, заступникам, директорам департаментів буде виплачуватися премія в розмірі до 800% від посадового окладу.

Окрім того, заступнику керівника виконавчого органу міськради виплачуватимуть 700% премії, начальникам управлінь – 650%, їхнім заступникам – 550%, начальникам відділів – 500%, їхнім заступникам – 450%, спеціалістам – 400%.

Планується також виплачувати 50% премії за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи, а також видавати допомогу в розмір окладу при виході у відпустку.

Таким чином, головні спеціалісти відділів відтепер отримуватимуть «на руки» 7,8 тисяч гривень, начальники відділів – до 10 тисяч гривень, начальники департаментів – до 16 тисяч гривень.

Міський голова Дніпра Борис Філатов назвав це рішення «одним із засобів боротьби з корупцією». Він вважає, що у разі ненадання «чиновникам можливості отримувати гідну заробітну платню, з них буде важко питати за результати їхньої роботи».

XS
SM
MD
LG