Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваного у стрілянині в Києві затримали протягом кількох годин – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Чоловіка, підозрюваного у стрілянині в Києві, внаслідок якої в суботу був поранений інший чоловік, затримали вже через кілька годин після злочину, повідомила поліція Києва.

За повідомленням, його затримали працівники Шевченківського управління поліції Києва спільно зі співробітниками оперативно-розшукового відділу окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України та управління Служби безпеки України в аеропорту «Бориспіль». Зловмисник, а це – раніше судимий 24-річний житель Житомирщини, – намагався втекти до Анталії в Туреччині.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою без ухвали слідчого судді, суду). Вину у скоєнні злочину він визнав. За вчинене правопорушення йому загрожує до 15 років ув’язнення. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомили в поліції.

Інцидент стався в суботу вдень під час конфлікту в закладі на проспекті Перемоги в Шевченківському районі Києва: нападник кілька разів вистрілив в іншого чоловіка. В результаті потерпілого, 41-річного киянина, доставили до лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Зі слів лікарів, у нього вогнепальні поранення пахової ділянки та обох ніг.

Зі слів очевидців правоохоронці з’ясували, що в потерпілого виник конфлікт із невідомим чоловіком, який у результаті здійснив кілька пострілів із невстановленої зброї і втік, поінформували в поліції.

XS
SM
MD
LG