Доступність посилання

ТОП новини

Республіканська партія проведе онлайн-конференцію перед дебатами Трампа із Клінтон – ЗМІ


Керівництво Республіканської партії США проведе в понеділок конференцію в режимі онлайн перед початком других дебатів кандидата в президенти від цієї партії Дональда Трампа та його суперниці від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Як передає Associated Press, точної теми зустрічі немає, однак партійці різних рангів Республіканської партії заявляють, що йтиметься про Трампа і його заяви. Агентство підкреслює, що такі конференції проводять тільки у виняткових випадках.

Декілька республіканських політиків закликали Трампа зняти свою кандидатуру – після появи 7 жовтня на сайті The Washington Post відеозапису, на якій мільярдер в приватній розмові нецензурно висловлюється про жінок. Трамп вибачився за свої слова і пообіцяв продовжити свою кампанію.

У неділю, 9 жовтня о 9 годині вечора (4-й годині ранку понеділка за київським часом) в Сент-Луїсі, штат Міссурі, відбудеться другий раунд дебатів між кандидатами на посаду президента країни.

Перші дебати відбулися 27 вересня. Тоді Клінтон і Трамп обговорили здебільшого внутрішню ситуацію в країні, зокрема економічні питання. Трамп звинуватив Клінтон у підтримці торговельних угод, які призвели до скорочення робочих місць у США. Клінтон сказала, що Трамп підтримує таку податкову політику, що сприятиме подальшому збагаченню заможних за рахунок середнього класу і бідних прошарків.

Президентські вибори в США призначені на 8 листопада.

XS
SM
MD
LG