Доступність посилання

ТОП новини

Кадиров закликає покарати винних у побитті дочки Ємельяненка, який засуджував дитячі бої у Чечні


Рамзан Кадиров
Рамзан Кадиров

Голова Чеченської республіки Росії Рамзан Кадиров закликав «суворо покарати» винних у побитті в Москві 9-річної дочки президента Союзу змішаних бойових єдиноборств Росії Федора Ємельяненка.

Він назвав побиття «обурливим фактом» і пообіцяв надати правоохоронним органам максимальне сприяння.

Напад, за інформацією російських ЗМІ, стався 9 жовтня, коли дівчинка поверталася зі школи. Невідомий вдарив дівчинку, після чого її шпиталізували з травмами.

На адресу Ємельяненка надходили погрози після того, як він розкритикував дитячі бої, що відбулися 4 жовтня у Грозному під час турніру зі змішаних єдиноборств. У дитячих боях, які влада Чечні назвала «показовими», брали участь троє синів голови цієї російської республіки Рамзана Кадирова.

Федір Ємельяненко засудив бої, назвавши неприпустимою присутність у залі дітей до 12 років – навіть серед глядачів. Кадиров розкритикував Ємельяненка, звинувативши його в порушенні моралі й етики за публікацію фотографій з турніру в Грозному. А радник і двоюрідний брат голови Чечні, депутат Держдуми Росії Адам Делімханов, заявив, що Федору Ємельяненку «доведеться відповідати за кожне слово про його племінників».

XS
SM
MD
LG