Доступність посилання

ТОП новини

Святкові заходи у Києві пройшли без грубих поршень – Шкіряк


«Марш нації» провели у Києві представники цивільного корпусу «Азов» (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:59 0:00

«Марш нації» провели у Києві представники цивільного корпусу «Азов»

Святкові заходи до Дня Покрови та Дня Захисника України у Києві пройшли без грубих порушень, затриманих немає, повідомляє радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк

«Наразі обстановка у Києві спокійна і перебуває під повним контролем правоохоронних органів. Підрозділи МВС будуть перебувати у режимі посиленого чергування до 8.00 15 жовтня», – написав Шкіряк ввечері 14 жовтня на своїй сторінці у Facebook.

У п’ятницю представники цивільного корпусу «Азов» провели у Києві ходу під назвою «Марш нації». Колона активістів пройшла від пам’ятника «Батьківщини-матері» центральними вулицями до Софійської площі.

Акцію «Марш слави героїв» провела у п’ятницю ВО «Свобода». Активісти пройшли від парку імені Тараса Шевченка до Михайлівської площі в Києві. Під час цієї акції, як повідомила поліція, один з активістів штовхнув патрульного. В результаті чоловіка відтіснили з натовпу, нікого з учасників маршу не затримували. У ВО «Свобода» заявили, що акцію присвятили 74-річчю з дня заснування УПА.

Тисячі людей пройшли «Маршем слави героїв» у Києві (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00

14 жовтня, на день Покрови Богородиці і традиційний день українського козацтва й день Української повстанської армії, які вважали Богородицю своєю покровителькою, від минулого року відзначають державне свято – День захисника України.

XS
SM
MD
LG