Доступність посилання

ТОП новини

Поліція Чернігівщини очікує швидкої екстрадиції з Росії підозрюваного у вбивстві інкасаторів


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція Чернігівської області розраховує на швидку екстрадицію з Росії до України підозрюваного у вбивстві трьох інкасаторів на Чернігівщині рік тому.

«Ми надали необхідні документи на екстрадицію. Я думаю, найближчим часом він буде екстрадований. Ну, по термінах, якщо брати по законодавству України – це 60 діб. Але терміни екстрадиції йдуть по законах Російської Федерації. Я думаю, що довго це не буде», – заявив виконувач обов’язків керівника управління карного розшуку управління Нацполіції в Чернігівській області Віктор Нагорний. Точних термінів екстрадиції він назвати не зміг.

Наразі невідомо – перевезуть підозрюваного до Чернігова чи до Києва. У разі доведення провини йому загрожуватиме довічне ув’язнення.

Напередодні ЗМІ повідомили про затримання співробітниками Інтерполу в російському Санкт-Петербурзі підозрюваного у вбивстві інкасаторів, громадянина України Олександра Маклюка.

23 жовтня 2015 року в районі села Скоринець Чернігівської області внаслідок нападу на інкасаторський автомобіль «ПриватБанку» загинули троє інкасаторів. Було викрадено близько 10 мільйонів гривень, 150 тисяч доларів і 30 тисяч євро.

XS
SM
MD
LG