Доступність посилання

ТОП новини

Горбатюк: реорганізація нашкодить розслідуванням, які проводить департамент спецрозслідувань ГПУ


Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

Керівник реорганізованого департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявляє, що це нашкодить розслідуванням, які проводить департамент.

«Якщо немає об’єктивних підстав, ці кроки ведуть до шкоди. Якщо є перше друге, третє, такі недоліки, які потрібно усунути. Про такі недоліки не оголошувалися. Руйнування департаменту – це шкода для проваджень, розслідуваних департаментом», – сказав він в коментарі Радіо Свобода.

Раніше сьогодні у Генеральній прокуратурі заявили, що з метою удосконалення організації роботи відомства реорганізовано департамент спеціальних розслідувань ГПУ. У відомстві зазначили, що для активізації й завершення досудового розслідування щодо колишнього президента України Віктора Януковича та його найближчого оточення створили нове управління.

Водночас, вказують у Генпрокуратурі, Сергій Горбатюк і надалі залишається керівником департаменту спеціальних розслідувань, до складу якого входять 56 співробітників, за цим департаментом залишається розслідування та передача до суду справ щодо подій на Майдані.

XS
SM
MD
LG