Доступність посилання

ТОП новини

Електропостачання Талаківки відновлене повністю – Жебрівський


Український військовий в околицях Талаківки
Український військовий в околицях Талаківки

У населеному пункті Талаківка, що на околицях Маріуполя, електропостачання відновлене у всіх помешканнях. Про це зранку 25 жовтня повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Щодо газопостачання – із 500 будинків непідкюченим залишається 101, оскільки вчора на момент підключення не було мешканців цих будинків. Іхня присутність на момент підключення газу є необхідною із питань безпеки», – вказує Жебрівський.

За словами керівника обласної влади, в Талаківці далі працює дві бригади газовиків, які продовжують підключати газопостачання.

За повідомленням обласної поліції, припинення газопостачання спричинив мінометний обстріл з боку бойовиків угруповання «ДНР», який стався о 9:55 24 жовтня. Жертв внаслідок обстрілу не було, осколками частково зруйновані житлові будинки, пошкоджений газопровід і лінії електропередач.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли з різною інтенсивністю тривають. Сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG