Доступність посилання

ТОП новини

Добкін задекларував ключки для гольфа та 10 мільйонів гривень як подарунок від батька


Своє майно та прибутки задекларував народний депутат з фракції «Опозиційний блок» Михайло Добкін. Серед іншого в декларації він вказав ключки для гольфу, винний льох та мільйонний подарунок від батька.

Добкін вказав у декларації квартиру у Харкові на правах власності (44,4 квадратних метри), а також земельну ділянку та два житлових будинки у Харкові (один з них площею 1136,9 квадратних метри) та винний льох – на правах користування. У власності дружини Добкіна є дві квартири у столиці. Також у декларації вказані земельні ділянки та житлові будинки у Харкові, власниками яких є треті особи.

Серед коштовних речей вказані шість наручних годинників, різних марок, зокрема Rolex, статуетки, ікони, ключки для гольфу, книги, а також меблі, прикраси, шуби, рушниці, карабіни, столове срібло, картини та 1780 пляшок вина.

У родині Добкіна шість легкових авто, половина з яких Toyota Land Cruiser, також є причепи та катери.

Серед доходів, окрім зарплати народного депутата, Добін задекларував подарунок від батька 10 мільйонів гривень, стипендію почесного громадянина Харкова у розмірі 76 280 гривень та кредитні кошти понад 3 мільйони гривень.

Готівкові кошти родина Добкіних тримає у банківській скринці, зокрема 12 мільйонів гривень, 470 тисяч доларів та 300 тисяч євро.

XS
SM
MD
LG