Доступність посилання

ТОП новини

Клінтон: ФБР немає чого виявляти під час нової перевірки електронної пошти


Гілларі Клінтон
Гілларі Клінтон

Кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявляє, що немає нічого, що могли б виявити під час повторної перевірки її електронної пошти, яку минулого тижня анонсував директор ФБР.

«Я не вибачаюся. Я сказала, що це була помилка і мені прикро за неї», – зазначила Клінтон щодо свого рішення використовувати приватну електронну пошту на посаді державного секретаря.

Гілларі Клінтон зробила ці заяви 31 жовтня під час виступу в Огайо.

28 жовтня директор ФБР Джеймс Комі у листі Конгресу заявив, що федеральні слідчі переглядатимуть невідомі раніше електронні повідомлення Клінтон з особистого поштового сервера для робочого листування на посаді держсекретаря. Тим часом повідомляється, що ФБР отримало ордер для вивчення електронної пошти.

У липні цього року ФБР вже повідомляло, що Клінтон зберігала засекречену інформацію на своєму особистому поштовому сервері і розцінило це поводження держсекретаря з інформацією як «вкрай недбале». Однак тоді було вирішено не висувати жодних звинувачень через відсутність доказів про реальну шкоду інтересам США. Клінтон вибачилася за використання особистої пошти в офіційних справах.

Останні заяви ФБР щодо розслідування представниця демократів на виборах назвала «тривожними».

Більш ніж тиждень залишився до президентських виборів у США, запланованих на 8 листопада.

XS
SM
MD
LG